Facebook.com/KispestHonved
Magyar foci sport

Puskás-mezzel lepték meg Ferenc pápát

A Budapestre látogató Ferenc pápa nagy futballrajongó, kedvenc csapata a San Lorenzo, amely utoljára 2013-ban nyert bajnokságot Argentínában, 2014-ben pedig megnyerte a legjobb dél-amerikai csapatok sorozatát, a Libertadores Kupát.

A pápa minden bizonnyal komoly mezgyűjteménnyel rendelkezik, hiszen rendszeresen járnak nála audiencián futballcsapatok, és a kollekció most egy Puskás-feliratú Honvéd-mezzel gazdagodott, amelyet a kispesti klub, valamint a 19. kerületi Reménység katolikus iskola ajándékozott neki.

Az ötletgazda Koncsik Tibor, a Kispesti Labdarúgásért Támogató Egyesület elnöke volt. Puskás Ferenc idehaza csak Kispesten futballozott, majd amikor 1956-ben külföldön maradt, a Real Madridban játszott.

Kapcsolódó
Erre kérte Orbán Viktor Ferenc pápát
A kormányfő a Facebookon árulta el, mit kért a pápától.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!