Magyar foci

Szoboszlai Dominik: Egy kis türelmet kérek mindenkitől, vissza fogok térni!

Szirtesi László/Getty Images
Szirtesi László/Getty Images

A magyar válogatott szerda este 2-1-re legyőzte Andorrát a világbajnoki selejtezők 6. fordulójában.

Kapcsolódó
Két gyors gól után a győzelemért is izgulni kellett Andorra ellen
A magyar válogatott belealudt a meccsbe, de szerencsére nem fizetett rá.

Nem játszott jól a magyar csapat, erős kezdés után közepes első félidőt követően borzalmasra sikerült a második játékrész. Az utolsó tíz percben benne volt a meccsben, hogy még ki is egyenlít ellenfelünk. A mérkőzésen csak félidőben állt be Szoboszlai Dominik, aki nem volt megelégedve a saját teljesítményével, de a lefújás után fontos üzenetet küldött a szurkolóknak.

„Úgy gondolom voltak már jobb meccseim is, ennél sokkal többet tudok kiadni magamból. Minden játékos életében van olyan, hogy nem sikerülnek meccsek. Az első két meccsen nem azt a Szoboszlai Dominikot látta, aki valójában vagyok. Ma sem az volt, ami kellett volna, de jobban szálltam be.

Egy kis türelmet kérek szépen mindenkitől, vissza fogok térni”

– mondta az M4 Sportnak Szoboszlai.

Kapcsolódó
Szoboszlai külön kérte a Lipcsétől, hogy maradhasson az Andorra elleni meccsre
Pedig úgy tűnt, ő is utazik haza Gulácsival és Orbánnal együtt.

Eredetileg úgy volt, hogy Gulácsi Péterrel és Willi Orbánnal együtt visszautazik Lipcsébe Szoboszlai is az RB Leipzighoz, azonban a középpályás megkérte a klubját, hogy Andorra ellen is had játszon a válogatottban. Ezt azzal a feltétellel engedélyezte az egyesület, hogy csak akkor állhat be, ha nagy szükség van rá. Erről is nyilatkozott Szoboszlai.

Úgy voltam vele, hogy két ilyen meccs után nem tudom magára hagyni csapatot, megérdemli ez a rengeteg ember, hogy mindent kitegyek a pályára.

Legközelebb egy hónap múlva bizonyíthat majd Szoboszlai, október 9-én Albániát fogadja a magyar csapat, majd három nappal később Angliában lép pályára világbajnoki selejtezőn.

Olvasói sztorik