Giuseppe Bellini/Getty Images
Magyar foci sport

Olasz másodosztályú csapattól vett kölcsön csatárt a Vidi

A Mol Fehérvár FC labdarúgócsapata bejelentette hivatalos honlapján, hogy Lamin Jallow-val szerződést kötött.

A gambiai csatár a Vicenza játékosa és kölcsönben szerepel majd a Vidiben, de a magyar klubnak opciós joga lesz végleg kivásárolni a szerződéséből. A 25 éves támadó 2014 óta él Olaszországban, ahol előbb a Verona, majd a Chievo játékosa lett. Bemutatkozott az élvonalban is, de az elmúlt négy és fél évet a Serie B-ben töltötte, ezalatt 128 bajnokin 28 gólt lőtt és 12 gólpasszt adott.

Lamin a gambiai válogatottban 2016-ban debütált, összesen 14-szer képviselte hazáját, amely során egyszer rúgott gólt.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!