Frank Hoermann / SVEN SIMON / Sven Simon / dpa Picture-Alliance via AFP
Magyar foci sport

Hosszabbított egyik magyar válogatottjával a Fradi

Botka Endre szerdán meghosszabbította szerződését a bajnok Ferencváros labdarúgócsapatával.

A Fradi honlapja emlékeztet rá, a 26 éves hátvéd 2017 januárja óta erősíti a csapatot, amelyben azóta 162 mérkőzésen lépett pályára, három gólt szerzett, emellett a csapatkapitányi karszalagot is többször viselte.

Egyértelmű volt, hogy ha lesz lehetőség, akkor szeretnék majd élni vele, örülök, hogy a klub is ugyanígy gondolkodott. Remélem, sok szép év áll még előttünk

– mondta Botka.

„Botka Endre évről évre egyre meghatározóbb szerepet tölt be a Ferencvárosban, emellett láthattuk, hogy a válogatott színeiben is fantasztikusan játszott az Európa-bajnokságon, a legmagasabb szinten bizonyította, hogy milyen teljesítményre képes. Hasznos tagja a csapatunknak a pályán és azon kívül is” – mondta a 13-szoros válogatott játékosról az FTC sportmenedzsere, Hajnal Tamás.

Kapcsolódó

Botka a kiemelt képen jobb oldalon látható a magyar válogatott németek elleni Eb-meccsén.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!