Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images
Magyar foci sport

Norvég válogatott középpályást igazolt a Fradi

A Ferencváros labdarúgócsapata bejelentette Kristoffer Zachariassen szerződtetését.

A norvég bajnokság tavasszal vette kezdetét, így a 27 éves középpályás már játékban van, sőt a jelenlegi szezonban 12 meccsen nyolc gólig jutott. Zachariassennek nemzetközi tapasztalata is van, a Sarpsborg játékosaként 13 Európa Liga-mérkőzésen vett részt, majd a Rosenborgban is volt négy EL-selejtezős meccse. A norvég válogatottban is bemutatkozott a nyáron, a Görögország elleni felkésszülési meccsen egy félidőt játszott.

Kapcsolódó
Myrto Uzuni mesterhármasával nyert a Ferencváros Koszovóban
Pocsék első félidő után összeszedte magát a Fradi.

Tokmac Nguen, Franck Boli és Henry Wingo után Zachariassen a negyedik futballista, aki a norvég élvonalból érkezett.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!