Magyar foci sport

Lovrencsics Gergő ismét légiósnak állt

A szezon végén a Ferencvárostól távozó Lovrencsics Gergő a Hajduk Split futballcsapatához szerződött, ezt a horvát klub hivatalos oldalán jelentette be.

Kapcsolódó
Lovrencsics: Úgy terveztem, a Fradiból vonulok vissza, de az élet másként hozta
Rákérdeztek nála arra is, mi igaz a Honvéd-pletykából.

A 32 éves, 44-szeres magyar válogatott szélső Budafok, Pécs és Pápa után 2012-ben szerződött Lengyelországba, ahol 2016-ig a Lech Poznant erősítette, 2015-ben bajnoki címet ünnepelhetett. 2016 júliusában szerződtette a Ferencváros, amellyel a legutóbbi három szezonban ugyancsak aranyérmet, 2017-ben pedig Magyar Kupát is nyert.

„Örülök, hogy a Hajduk leigazolt, tudom, hogy ez egy olyan klub, amely a legnagyobb hagyományokkal rendelkezik Horvátországban.

Könnyű volt meghoznom ezt a döntést, mert a céljaink megegyeznek

– nyilatkozta Lovrencsics.

„Gergő technikailag ügyes játékos, kiváló taktikai, fizikai és mentális tulajdonságokkal rendelkezik. Olyan jobbhátvéd, amely segíti a támadásokat, ez beleillik a játékstílusunkba. Karrierje során hat trófeát nyert, az elmúlt három évben pedig a Ferencváros csapatkapitányaként zsinórban bajnoki címet ünnepelhetett. Évek óta magas szinten játszik, van nemzetközi kupatapasztalata és tagja a magyar válogatottnak, amellyel a legutóbbi két Európa-bajnokságon is szerepelt” – jellemezte a klub honlapján Mindaugas Nikolicius sportigazgató.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!