Magyar foci

Lovrencsics: Úgy terveztem, a Fradiból vonulok vissza, de az élet másként hozta

Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu

Távozik a Ferencváros csapatkapitánya, Lovrencsics Gergő, akinek lejár a szerződése és a klub nem hosszabbít vele. Mint az a Nemzeti Sportnak adott interjújából kiderül, már december óta tudta, hogy véget ér a ferencvárosi kaland, akkor megviselte a döntés, de mostanra már el tudta fogadni a helyzetet – igaz, így is szomorú volt az utolsó bajnoki után.

Kapcsolódó
Gyurcsó: Nem tudom elképzelni, hogy hosszabb távon Eszéken maradjak
Nem lepte meg, hogy nem került be az Európa-bajnoki keretbe.

Azt mondta, sok szép pillanat volt az öt év alatt, de a legszebb a Molde elleni Bajnokok Ligája-selejtező visszavágója volt, amelyen főtáblára jutott a csapat. Legrosszabb emlékként a Vasas elleni Magyar Kupa-döntőt említette, amelyen ijesztő sérülést szenvedett.

Jól éreztem magam a klubnál, sikeresek voltunk, és mindkét vezetőedzőm bizalmát élveztem. Úgy terveztem, innen vonulok vissza, de az élet másként hozta

mondta a 32 éves labdarúgó.

Hallani lehetett a napokban, hogy a Budapest Honvédhoz igazolhat, de azt felelte, hogy nincs konkrét ajánlata, és az Európa-bajnokság miatt nem is akar találgatásokkal foglalkozni. Most az a legfontosabb, hogy a magyar csapat jól szerepeljen a részben hazai rendezésű tornán.

Lovrencsics Gergő minden sorozatot figyelembe véve 182-szer lépett pályára a Ferencvárosban, amellyel nyert három bajnoki címet és egy Magyar Kupát, valamint játszott az Európa Liga és a Bajnokok Ligája csoportkörében is.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik