Magyar foci

Rebrov: Ami most történik, az egy kicsit csúnya, és ami még fontosabb, furcsa

Czeglédi Zsolt / MTI
Czeglédi Zsolt / MTI

Mi lesz Szerhij Rebrovval?

Kubatov Gábor, az FTC elnöke nemrég azt nyilatkozta, a magyar bajnokságot háromszor megnyerő edző már februárban felmondott.

Kapcsolódó
Szerhij Rebrov már februárban felmondott a Ferencvárosnál
Előre szólt az ukrán edző, hogy nyáron távozik.

Azóta emlegették már Rebrovval kapcsolatban a török Fenerbahcét, valamint az egyesült arab emírségekbeli al-Aint, de beajánlották állítólag korábbi klubjához, az angol Tottenhamhez is.

Kapcsolódó
Premier League-csapatnál merült fel Rebrov neve
Játékosként szerepelt a csapatban.

Az Üllői129 most egy ukrán lapot szemlézett, amelynek Rebrov azt nyilatkozta, sokáig nem akarta kommentálni a híreket, de most már nagyon zavarja a helyzet.

„Néhány részletben nem értettem egyet a Ferencváros átigazolási gyakorlatával és ezt jeleztem Kubatov Gábornak. Azt gondolom, hogy három bajnoki cím, Európa Liga- és Bajnokok Ligája-szereplés után jogom van elmondani a véleményemet az igazolások előtt. Az elnök megnyugtatott, hogy a beleegyezésem nélkül nem igazolunk, de ezután a klub ismét igazolt egyet. Erre a helyzetre reagáltam, és Varga Sándornak elmondtam, hogy így nem dolgozom tovább.

Szó sem volt szerződésbontásról és távozásról. Arra kértem a menedzseremet, hogy ezt tudassa a klubelnökkel, hogy tisztázhassuk a dolgokat. Majd négy hónappal később sem jött még létre a találkozó, pedig az elnök többször is azt nyilatkozta, hogy beszélni akar velem.

– panaszkodott Rebrov.

Aki hiányolta a konstruktív kommunikációt, és hangsúlyozta, számára a kölcsönös tisztelet a felek részéről alapelvárás lenne.

„Ami most történik, az egy kicsit csúnya és ami még fontosabb, furcsa. Hiszen a három együtt ledolgozott év során jó volt a kapcsolat, voltak sikereink és mindig hálás leszek a klubvezetésnek, amiért leszerződtettek, ahogy a szurkolóknak is, akik végig támogattak. De itt az ideje, hogy engem is tiszteljenek. Ha döntést hoztak, értesítsenek”.

Az ukrán edző arra készül, hogy az eredeti tervek szerint június 8-án elkezdje a felkészülést a következő szezonra, és hozzátette, vannak ajánlatai, de mindenkinek elmondta, hogy még érvényes szerződés köti a Fradihoz.

Olvasói sztorik