Magyar foci

Új csapat kispadjára ül le Aczél Zoltán

Ivándi-Szabó Balázs/24.hu
Ivándi-Szabó Balázs/24.hu

A harmadosztályú Kozármisleny FC bejelentette, hogy Aczél Zoltán lett az együttes vezetőedzője.

A szakember korábban a szintén NB III-as Dabas-Gyónnál dolgozott, ahol októberben a 24.hu is látogatást tett. Aczél edzői pályafutását beárnyékolja, hogy több fogadási csalási ügyben is meggyanúsították, ezért trükköznie kellett az edzői feladatokkal. Ma már azonban az MLSZ versenysorozataiban is részt vehet és mint a Dabas edzőjeként is elmondta, számára a legfontosabb, hogy végre legálisan edzősködhet.

Kapcsolódó
Aczél Zoltán: A futball az életem ötven éve, de stigma van a homlokomon
Tíz éve még a válogatott pályaedzőjeként, a legsikeresebb feltörekvő szakvezetőként tartották számon, innen zuhant a mélybe. Riport az NB III-as Dabas-Gyón FC sporttelepéről, ahol Aczél Zoltán próbál magára találni a bundaügy után.

A Dabas-Gyón végül kilencedik helyen zárt az NB III Közép csoportjában, mindössze két ponttal lemaradva a Kozármisleny mögött. Ez a munka megtetszett utóbbi csapat vezetőinek és az egyeztetések után hamar megállapodásra jutottak a felek.

Az idei bajnokságban egy csoportban versenyeztünk a Kozármislennyel, ismerem a Misleny keretét, tudom, hogy milyen képességű labdarúgók alkotják és azt is tudom, hogy milyen elképzelésem van velük. Én az előző csapatommal is futballoztam, nem egy defenzív csapatot szeretnék most sem, támadófutballt akarok megvalósítani, de itt Kozármislenyben ez is volt

– mondta Aczél a klub honlapján a jövendőbeli tervekről.

A Kozármisleny új vezetőedzőjének stábjában Wittrédi Dávid, Volcsányi Csaba és Loch Krisztián kapott helyet.

Olvasói sztorik