MTI/EPA/EXPA/JFK
Magyar foci sport

Váratlanul visszavonult az MTK középpályása

Visszavonult az MTK 32 éves középpályása, Pintér Ádám.

A hírt kedden osztotta meg honlapján a klub, egyben azt is bejelentve, hogy a 29-szeres válogatott játékos edzőnek áll és a következő idénytől Giovanni Costantino vezetőedző asszisztense lesz.

Pintér Ádám a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia neveltje, összesen hét évig szerepelt a csapatban, ezalatt bajnoki címet és Szuperkupát is nyert. Az MTK-n kívül megfordult a La Ligában, de Németországban, Oroszországban és Görögországban is.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!