KISBENEDEK ATTILA / AFP
Magyar foci sport

Magyar játékossal erősíthet Dzsudzsák Balázs korábbi klubja

Arab források szerint Dzsudzsák Balázs korábbi klubjánál, az emírségekbeli al-Ittihad Kalbánál folytathatja pályafutását Varga Roland.

Kapcsolódó
Bognár György: Kilenc napig kaptam az oxigént, közben teljesen leépültem
A szerencsejáték-függőségtől már megszabadult a Paks edzője, aki szerint a statisztikákra csak annak van szüksége, aki nem érti a futballt.

Az MTK 31 éves, 21-szeres válogatott játékosa a hírek szerint két évre kötelezné el magát a legutóbbi bajnokságban 8. helyen végzett csapatnál.

Varga Roland pályafutása első bajnoki címét a Győri ETO-val szerezte még 2013-ban, majd a Ferencvároshoz szerződve még négy aranyérmet nyert (2016, 2019, 2020, 2021).

Idén januárban igazolt az MTK-hoz, amelynek színeiben 21 bajnokin kilenc gólt szerzett és négy gólpasszt adott.

Légiósként korábban a Brescia és a Foggia csapataiban szerepelt.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!