Dvtk.eu
Magyar foci sport

A Debrecen korábbi sikeredzőjével folytatja a Diósgyőr

A kiesés után új irányt választott a Diósgyőr, amely magyar edzővel és magyar játékosokkal vág neki a másodosztálynak.

Kapcsolódó

A miskolci csapat a honlapján jelentette be, hogy a következő idényben Kondás Elemér ül majd a kispadon.

„Nagyon örülök, hogy a DVTK edzője lehetek, hiszen korábban voltam egy évig a klub labdarúgója, borsodi vagyok, harminc évig éltem a megyében, Miskolc mellett, Szirmabesenyőben nőttem fel, Miskolcon jártam középiskolába is, így egyáltalán nem ismeretlen számomra a város és a közeg.

Egyszer már volt megkeresésem a klub részéről, akkor nem jött össze, de örülök, hogy most rám esett a választás. Ugyanakkor nagyon sajnálom, hogy a csapat kiesett az NB I-ből, mert tudom, hogy milyen fontos a DVTK az itt élő embereknek és a klub szurkolóinak

– nyilatkozta az új edző.

Kondás edzőként legnagyobb sikereit a Debrecennel érte el, két bajnoki címet és két Magyar Kupát nyert a DVTK nagy riválisával. A Kisvárda az ő irányításával jutott fel először az élvonalba, a nemrég véget ért idényben pedig ismét a Debrecennél dolgozott, de a 24. forduló után elküldték, annak ellenére, hogy a csapat élen állt az NB II-ben.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!