Czeglédi Zsolt / MTI
Magyar foci sport

Dzsudzsák ordítva tüzelte fel társait a feljutásról döntő meccs előtt

A Debrecen 4-2-re verte a Haladást az NB II utolsó fordulójában, és ezzel egyéves száműzetés végén bajnokként tért vissza az élvonalba.

Kapcsolódó
Dzsudzsák gólt lőtt, gólgazdag meccsen lett másodosztályú bajnok a DVSC, míg a Vasas hoppon maradt
Neyrni tudott a Gyirmót is, így aztán mindegy volt, mit játszik egymással a Vasas és a Győr.

A meccs előtt az öltözőben a csapatkapitány, Dzsudzsák Balázs tartott lelkesítő beszédet, kiemelve, hogy egy év alatt honnan hova jutott el a csapat.

Mindenki, aki itt van bizonyíthat saját magának. Nem másnak, saját magának, hogy képes arra, hogy a Debrecen-mezt büszkén kidobhassa, vagy a gyerekének hazavihesse, és a családdal ünnepelhessen. Senki nem veheti el tőlünk azt, amiért egész évben küzdöttünk. Ugyanott, ahol tavaly lekiabáltak, ma örömükben feldobálhatnak

– mondta Dzsudzsák, aki a hatás fokozása érdekében a végén már ordított.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Debreceni Vasutas Sport Club (@dvscofficial_) által megosztott bejegyzés

A csapatkapitány büntetőből gólt lőtt a Haladásnak, majd a meccs után Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztertől vehette át az aranyérmet.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!