Magyar foci

Szurkolók és rendőrök csaptak össze a diósgyőri bajnoki után

Előkerült a könnygáz és a bilincs, miután szurkolók és rendőrök csaptak össze vasárnap délután Diósgyőrben az élvonalból kiesett helyi focicsapat meccse után, erről az RTL Híradó kapott exkluzív felvételeket.

Kapcsolódó
Három csapatnál dolgozott idén a magyar fociedző, mindhárom kiesett
Ha valaki, ő biztos kitörölné az emlékezetéből ezt a szezont.

A drukkerek a stadionon kívül szurkoltak, majd miután petíciót adtak át a klub vezetőinek, több tucat rendőr jelent meg – a szurkolókat tömörítő portál, az Amigeleken.hu főszerkesztője, Emődi Zoltán szerint ekkor robbant ki a csetepaté.

A rendőrség öt embert vett őrizetbe.

A hivatalos honlap csak arról számolt be, hogy a mérkőzés után a klubvezetés tagjai, Sántha Gergely, a DVTK elnöke, Benczés Miklós sportigazgató és Világi Péter kommunikációs- és marketingigazgató a stadion mellett személyesen találkoztak a diósgyőri szurkolói csoportok képviselőivel, akik szóban és írásban is megfogalmazták kéréseiket.

„Sajnos a pályán olyan eredmény született, amire senki nem lehet büszke Diósgyőrben, mint ahogy a kiesés is megviseli a DVTK-család minden tagját, a szurkolókat, a sportolókat, a szakmai stáb tagjait és a klub minden munkatársát egyaránt” – niílatkozta Sántha Gergely, a DVTK elnöke.

„Biztosíthatok mindenkit, hogy a DVTK minden munkatársa azon dolgozik, hogy a klub visszakerüljön oda, ahová tartozik. Remélem, hogy ezzel a személyes találkozással ismét elindul egy párbeszéd a szervezett diósgyőri szurkolói csoportok és a klubvezetés között, hiszen csak úgy tudjuk elérni a közös céljainkat, ha összefogunk.”

Olvasói sztorik