Magyar foci

A DVTK edzője a 0-4 után: Nem találok szavakat rá, milyen produkciót nyújtottunk

Nem sikerült a szép búcsú a DVTK-nak: az NB I-ből tíz év után kieső csapat a szezon utolsó bajnokiján 4-0-ra kikapott hazai pályán a Fehérvártól. A lelátón csak kevesen voltak, miközben több száz szurkoló a stadion mellett gyülekezett, ahol nemtetszésüknek adtak hangot.

Kapcsolódó
Csúfosan búcsúzott az NB I-től a Diósgyőr, a Felcsúté az ezüstérem
A diósgyőri ultrák a stadion mellett gyülekeztek.

Nehéz teljesítménynek nevezni, amit ma láttunk, nem találok szavakat, amivel leírhatnám, milyen produkciót nyújtottunk. Kialakítottunk néhány helyzetet, ám igazából nem csapatként játszottunk, hanem mintha az utcáról szedtünk volna össze néhány embert. Ezért elnézést kérek mindenkitől

mondta a meccs utáni sajtótájékoztatón a télen kinevezett Zoran Zekic, akivel tavasszal 23 pontot szerzett a csapat, de ez is kevésnek bizonyult.

Ezután arról beszélt, hogy nehéz volt a felkészülés a mérkőzésre, érezte több játékosán, hogy a kiesés után már nem volt ott fejben, pedig kérte őket, hogy mutassanak tiszteletet a szurkolóknak, ha már visszatérhetnek a lelátóra. Tudta, hogy nagy fába vágta a fejszéjét, kockázatot vállalt, amikor elvállalta a DVTK irányítását, és nagyon sajnálja, hogy nem sikerült elérni a kitűzött célt.

Azt az itt töltött fél év alatt is leszűrtem, hogy a DVTK nagy klub, megérdemli, hogy az élvonalban szerepeljen, és ott is a nemzetközi kupaszereplésért küzdjön, ne a kiesés ellen.

A mérkőzés előtt az M4 riportere rákérdezett nála, hogy folytatja-e a munkát, de kitérő választ adott, azt mondta, ez nem annyira fontos most.

A Diósgyőr mellett a Budafok búcsúzik még az NB I-től. A Ferencváros nyerte meg a bajnokságot, a Felcsút lett a második, a Fehérvár pedig a harmadik.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik