Magyar foci

Bozsik a hárommeccses eltiltása után: Kíváncsi lennék, a bíró mikor vezethet legközelebb

Zih Zsolt / MTVA
Zih Zsolt / MTVA

Beszámoltunk már róla, hogy elég feszült hangulatban telt az NB III Nyugati csoportjában játszott Komárom-III. Kerület mérkőzés, amelyen sokáig a hazaiak vezettek, majd két embert is kiállított tőlük a bíró, és az óbudaiak végül 2-1-re fordítottak.

A lefújás után a III. Kerület edzői stábjához tartozó Shane Tusup szóváltásba keveredett a hazai nézőkkel, és röpködtek az f betűs angol szavak, illetve a magyar káromkodások.

Kapcsolódó
Shane Tusupnál is elszakadt a cérna a négy piros lapot hozó NB III-as meccs után
A hazai szurkolók nehezen viselték, hogy a III. Kerület kettős emberelőnyben fordított, megtalálták a háromszoros olimpiai bajnok edzőt, aki szintén hevesen reagált.

Nem a háromszoros olimpiai bajnok edző volt az egyetlen, akinél elszakadt a cérna, a Komárom edzőjét, Bozsik Pétert kiállította a bíró a mérkőzésen, miután a korábbi szövetségi kapitány túl hevesen reklamált egy ítélet miatt. Bozsikkal nem volt kegyes a fegyelmi bizottság, mivel három mérkőzésről tiltották el a kiállítása miatt.

„Semmi különös nem történt, nehezményeztem egy játékvezetői döntést, ezért kiállított a játékvezető. Ilyenkor nem túl irodalmi stílusban beszél az ember, de nem volt vészes. Bele sem merek gondolni, ha úgy igazából elengedem magam, akkor lehet, három évet kapok. Kíváncsi lennék arra, hogy a játékvezető mikor vezethet legközelebb.

Nem tudom, mi került be a jegyzőkönyvbe, de már nem is érdekel. Már akkor sem tartottam jogosnak kiállítást, hiszen meggyőződésem szerint rossz ítéletet hozott a játékvezető, mint ahogy több ilyen ítélete is volt a mérkőzésen. Megbántam, hogy nem mondtam még cifrábbakat

– nyilatkozta Bozsik a Csakfocinak, amikor megtudta, hogy három meccsről meszelték el.

A tabella kilencedik helyén álló Komárom a Tatabányával (6.), a Nagyatáddal (20.) és a Veszprémmel (3.) találkozik a következő három fordulóban.

Olvasói sztorik