Zih Zsolt / MTVA
Magyar foci sport

Bozsik a hárommeccses eltiltása után: Kíváncsi lennék, a bíró mikor vezethet legközelebb

Beszámoltunk már róla, hogy elég feszült hangulatban telt az NB III Nyugati csoportjában játszott Komárom-III. Kerület mérkőzés, amelyen sokáig a hazaiak vezettek, majd két embert is kiállított tőlük a bíró, és az óbudaiak végül 2-1-re fordítottak.

A lefújás után a III. Kerület edzői stábjához tartozó Shane Tusup szóváltásba keveredett a hazai nézőkkel, és röpködtek az f betűs angol szavak, illetve a magyar káromkodások.

Kapcsolódó
Shane Tusupnál is elszakadt a cérna a négy piros lapot hozó NB III-as meccs után
A hazai szurkolók nehezen viselték, hogy a III. Kerület kettős emberelőnyben fordított, megtalálták a háromszoros olimpiai bajnok edzőt, aki szintén hevesen reagált.

Nem a háromszoros olimpiai bajnok edző volt az egyetlen, akinél elszakadt a cérna, a Komárom edzőjét, Bozsik Pétert kiállította a bíró a mérkőzésen, miután a korábbi szövetségi kapitány túl hevesen reklamált egy ítélet miatt. Bozsikkal nem volt kegyes a fegyelmi bizottság, mivel három mérkőzésről tiltották el a kiállítása miatt.

„Semmi különös nem történt, nehezményeztem egy játékvezetői döntést, ezért kiállított a játékvezető. Ilyenkor nem túl irodalmi stílusban beszél az ember, de nem volt vészes. Bele sem merek gondolni, ha úgy igazából elengedem magam, akkor lehet, három évet kapok. Kíváncsi lennék arra, hogy a játékvezető mikor vezethet legközelebb.

Nem tudom, mi került be a jegyzőkönyvbe, de már nem is érdekel. Már akkor sem tartottam jogosnak kiállítást, hiszen meggyőződésem szerint rossz ítéletet hozott a játékvezető, mint ahogy több ilyen ítélete is volt a mérkőzésen. Megbántam, hogy nem mondtam még cifrábbakat

– nyilatkozta Bozsik a Csakfocinak, amikor megtudta, hogy három meccsről meszelték el.

A tabella kilencedik helyén álló Komárom a Tatabányával (6.), a Nagyatáddal (20.) és a Veszprémmel (3.) találkozik a következő három fordulóban.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!