Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Magyar foci sport

Nyáron távozhat a Ferencváros balhátvédje

Lengyel sajtóértesülések szerint szezon végén távozik a Ferencváros balhátvédje, Marcel Heister.

Kapcsolódó
A Fradi megtartja az NB I egyik legértékesebb légiósát
A magyar bajnok egy másik légiós esetében is élt opciós jogával.

Az Üllői129.hu szúrta ki, hogy a Legia Warszawa szurkolói oldalain napvilágot látott a hír, miszerint a német futballista nem hosszabbítja meg június 30-án lejáró szerződését és az Ekstraklasa bajnokához igazol. Heister 2018-ban igazolt a Fradiba 300 ezer euróért, azóta 97 tétmérkőzésen szerepelt, ezeken két gólt és 11 gólpasszt osztott ki. Az idei szezonban 32 mérkőzésen szerepelt, egyszer talált a kapuba és hat asszisztja volt.

A Transfermarkt szerint Heister értéke nagyjából egymillió euró, de szerződése lejártával ingyen igazolhat a Legiába.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!