Magyar foci

Pintér kislányoknak nevezte a játékosait, és a kapusát hibáztatja a vereségért

M4 Sport
M4 Sport

Hosszú hónapok után először játszott nézők előtt az FTC, amely már bajnokként lépett pályára a Mezőkövesd ellen, és Tokmac Nguen két góljával győzött 2-1-re.

Kapcsolódó
Majdnem elszúrta a Mezőkövesd a bajnokavatást, de Tokmac mennybe röpítette a fradistákat
Fordulatos mérkőzésen nyerte meg utolsó hazai bajnokiját a Ferencváros.

A meccs után Pintér Attila, a Mezőkövesd edzője alaposan kiosztotta csapatát, amikor azt nyilatkozta, az első félidő 30. percéig kislányokat és beképzelt embereket látott a pályán. Pintér úgy érezte, a cserék után sokkal jobban futballozott a csapata, és 1-1 után ahogy a Fradinak, úgy nekik is megvoltak a lehetőségeik, hogy megszerezzék a vezetést.

Végül Tokmac révén a Fradi vitte be a mindent eldöntő találatot, és Pintér nem dicsérte meg kapusát, Szappanos Pétert, aki a góllal végződő támadásnál a kapujából kifutva fejjel próbált tisztázni, ám a labda az ellenfélhez került a fejese után.

Nem lehet ilyen felelőtlen döntést hozni egy meccs végén, mint amit Szappanos hozott. Nem rendelkezünk olyan hosszú kispaddal, mint az ellenfél, és itt lép be az, hogy a játékosnak felelőssége van a klub, valamint a csapattársai iránt. Könnyelmű döntést hozott, és ezzel egy pontot elvett tőlünk, pedig a Fradi ellen nekünk óriási dolog lett volna egy döntetlent elérni

– értékelt Pintér a vereség után. A második Fradi-gól előtti esetet itt nézheti meg.

A Mezőkövesd a tabella 8. helyéről várhatja az utolsó fordulót.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik