Szirtesi László/Getty Images
Magyar foci sport

Három meccsre tiltották el a kispadról kiállított NB I-es focistát

Nem fogják megdicsérni a Budapest Honvédnál Zsótér Donátot.

Kapcsolódó
Az utolsó pillanatokban húzta be a meccsét a Vidi
Két tizenegyes és egy élelmes Loic Nego kellett a fordításhoz.

A középpályást a 63. percben lecserélték ugyan, de a 91. percben Iványi Zoltán így is kiállította a MOL Fehérvár elleni mérkőzésen. Zsótér alaposan kihúzhatta a gyufát szavaival, mert a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága három meccsről eltiltotta. A középpályás így kihagyja a Paks, a Mezőkövesd és a Budafok elleni találkozókat, legközelebb az idényzáró Ferencváros elleni bajnokin vehet részt.

Ez érzékeny veszteség egyébként a kispestieknek, a Honvéd hat pontra van a kieső zónától.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!