Mónus Márton/MTI
Magyar foci sport

Pintér Attila: Edzői pályafutásom során nem volt még olyan, hogy alig vártam a lefújást

Az Újpest szombat délután 3-0-ra győzte le a Mezőkövesd együttesét az NB I 29. fordulójában.

Kapcsolódó

A lefújás után Pintér Attila, a vendégek vezetőedzője meglehetősen csalódottan értékelte a látottakat.

Lehet, hogy én kértem sokat a játékosoktól. Edzői pályafutásom során nem volt még olyan, hogy alig vártam a lefújást, mert szörnyű volt látni a csapat szenvedését. Egyszerűen nem értem, mi történhetett. A második félidőben a cserékkel stabilizáltuk a helyzetünket. El kell gondolkodni 1-2 embernek… Nem bírjuk el 3-4 ember kiesését, de nem szeretném semmire fogni a vereséget

– mondta Pintér.

A Mezőkövesd 11 pontra van a kieső helyektől négy fordulóval a bajnokság vége előtt, így szinte biztosan bentmarad az élvonalban. Ezzel Pintér Attila elvégezte a feladtát, amiért novemberben kinevezték a csapat élére, 22 tétmeccséből 10-t megnyert, emellett hat döntetlen és hat vereség a mérlege.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!