Magyar foci

Szerhij Rebrov azt ígéri, elbeszélget a játékosaival

Czeglédi Zsolt/MTI
Czeglédi Zsolt/MTI

A Ferencváros szombaton nem tudta legyőzni a Kisvárda csapatát, így még mindig nem vallhatja magát magyar bajnoknak.

Kapcsolódó
Bajnok lehetett volna a Fradi, de örülhet, hogy nem kapott ki
Rebrov csapata nagyon tompán focizott, a Kisvárdának pedig volt egy meg nem adott gólja egy eléggé vitatható ítélet után.

A mérkőzés után Szerhij Rebrov, az FTC vezetőedzője arról beszélt a klub honlapján, hogy el kell beszélgetnie a focistákkal a történtekről.

„A ma mutatott játékunk alapján nem érdemeltünk győzelmet. Nem tudtunk kellően támadólag fellépni, ez probléma, nem is tudom, mi lenne, ha nem lenne 13 pont az előnyünk.

A fiúknak emlékezniük kell, hogy milyen sikereket értünk el korábban, arra, hogy ebben a szezonban a BL-csoportkörben szerepeltünk. Amikor egy hete 1-0-ra vezetett ellenünk a Puskás Akadémia, sokkal több helyzetünk volt, mint ma, amikor a Kisvárdának volt több lehetősége, ez mindenképpen probléma. Sokkal több akarás kell a jövőben a fiúktól. Meg kell kérdezni a játékosoktól, hogy le akarják-e zárni a szezont vagy már a szüneten gondolkodnak”

– idézi a Fradi.hu Rebrovot.

Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy amennyiben a Puskás Akadémia nem tud nyerni vasárnap az MTK ellen, akkor is a zöld-fehéreké lesz a bajnoki cím négy fordulóval a bajnokság vége előtt. A Ferencváros legközelebb az ősi rivális Újpestet fogadja kedd este nyolctól.

Olvasói sztorik