Magyar foci

Üzentek a kirúgott Petry Zsoltnak a Hertha-drukkerek

Andreas Gora / picture alliance via Getty Images
Andreas Gora / picture alliance via Getty Images

Kirúgta a Bundesligában szereplő Hertha BSC Petry Zsoltot, aki a Magyar Nemzetnek adott interjújában Gulácsi Péter szivárványcsaládok melletti kiállásáról, valamint az európai migrációs politikáról is kifejtette a véleményét.

Kapcsolódó
Kirúgta a Hertha Petry Zsoltot a Magyar Nemzet-interjú miatt
A berlini klub a közleményében azt írja, ők kiállnak a sokszínűség és a tolerancia mellett, és ezeket az értékeket sértette meg Petry az ominózus interjúban.

Petry 2015 óta szolgálta kapusedzőként a klubot, amely a menesztéséről szóló közleményében azt írta, ők kiállnak a sokszínűség és a tolerancia mellett, és az általuk fontos értékeket sértette meg Petry az ominózus interjúban.

Kapcsolódó
Kele János a Petry-ügyről: A józan eszünket kell megőriznünk, hogy a kapusedző kapusedző, a család pedig család maradhasson
Petry Zsolt mondatai közül – állítólag – nem mindent közölt a kormánylap, majd ennek hatására kirúgták német csapatától. Véleményterror vagy természetes reflex? És miképp aránylik mindez Hrutka János esetéhez? Vélemény.

A Hertha-ultrák egyik csoportja, az Ostkurve (Keleti kanyar) egy transzparenssel búcsúzott Petrytől, ami az áll: „Petry Zsolt – herthás, mint mi!”

A Hertha fanatikusai (Ostkurve) üzentek, kiállnak Petry Zsolt mellett! 🔥⚽️

“Petry Zsolt – Herthás, mint mi!!!”

Közzétette: „Nyugaton már megoldották” – 2021. április 7., szerda

A Dárdai Pál által irányított berlini csapat hét fordulóval a Bundesliga zárása előtt a 14. helyen áll a tabellán.

A kiemelt képen Petry (jobbra) Rune Jarsteinnel látható a Hertha edzésén.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik