Magyar foci

„Szomorú, hogy bárki elveszítheti az állását a véleményéért” – Hrutka a Petry-ügyről

Britta Pedersen / dpa-Zentralbild / dpa Picture-Alliance via AFP
Britta Pedersen / dpa-Zentralbild / dpa Picture-Alliance via AFP

Azonnali hatállyal megvált Petry Zsolt kapusedzőtől a német bajnokságban szereplő Hertha BSC labdarúgócsapata, amely a szakember Magyar Nemzetnek adott interjúja miatt köszönte meg a közös munkát.

Kapcsolódó
Kirúgta a Hertha Petry Zsoltot a Magyar Nemzet-interjú miatt
A berlini klub a közleményében azt írja, ők kiállnak a sokszínűség és a tolerancia mellett, és ezeket az értékeket sértette meg Petry az ominózus interjúban.

Petry a Magyar Nemzetnek nyilatkozva kifejtette a véleményét Gulácsi Péter kiállásáról, amikor az RB Leipzig magyar válogatott kapusa csatlakozott a Család az család-kampányhoz.

Hrutka János – akit a Spíler TV alighanem azért tett ki, mert támogatta a válogatott kapust véleménye felvállalásában – kiállt Petry mellett, azt írta, nem tudhatjuk, hogy mit nyilatkozott pontosan, hogy visszakérte-e ellenőrzésre a megjelentetni kívánt anyagot és valóban az és úgy jelent-e meg, ahogy azt ő szerette volna.

A tények ismerete nélkül szomorú, hogy bárki elveszítheti állását véleményéért, egy adott helyzet más aspektusból való megközelítéséért. Ha egyetértünk vele, ha nem.

Olvasói sztorik