Magyar foci

Magyar legendával pótolhatja Petryt a Hertha

Rémy GABALDA / AFP
Rémy GABALDA / AFP

Miután Petry Zsolt a Magyar Nemzet-interjúban tett kijelentései miatt elveszítette munkáját, a Hertha már az utódján gondolkodik. A Bild úgy tudja, nem is kell sokat gondolkodniuk a berlinieknek, hiszen Király Gábor ideális megoldás lenne a posztra.

Kapcsolódó
Kele János a Petry-ügyről: A józan eszünket kell megőriznünk, hogy a kapusedző kapusedző, a család pedig család maradhasson
Petry Zsolt mondatai közül – állítólag – nem mindent közölt a kormánylap, majd ennek hatására kirúgták német csapatától. Véleményterror vagy természetes reflex? És miképp aránylik mindez Hrutka János esetéhez? Vélemény.

A német bulvárlap szerint a vezetők kapcsolatba léptek a 108-szoros magyar válogatott kapussal, aki 1997 és 2004 között összesen 252 alkalommal szerepelt a Herthában.

A lap szerint ugyan Király jelenleg szülővárosában, Szombathelyen él, de egykori klubjával sohasem veszítette el a kapcsolatát. Nemrég állítólag még motivációs videót is küldött a csapatnak a bennmaradásért vívott csatára.

Király régóta baráti kapcsolatot ápol korábbi klubtársával, Dárdai Pál edzővel, de Arne Friedrich sportigazgató is évtizedek óta ismeri az egykori kapust.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik