Magyar foci

Bognár György: A játékvezetés egy kontroll nélküli, belterjes világ, amivel kár szembeszállni

M4 Sport
M4 Sport

A MOL Fehérvár FC hiába vezetett 2-0-ra a Paksi FC ellen az NB I 24. fordulójának zárómeccsén, végül csak egy pontot szerzett szerda este, mivel Haraszti Zsolt hat perc alatt duplázni tudott.

Szokás szerint a találkozó után mindkét vezetőedző értékelte az M4 Sportnak a mérkőzést, így Bognár György, a vendégek szakvezetője is. A paksiakat irányító edző szerint hősiesen védekezett a csapata, amely rászolgált ugyan a pontszerzésre, de a győzelemre nem. A beszélgetés végén arra is választ remélt a csatorna riportere, miért egy hűtőládán ülve nézte az első félidőben a meccset Bognár.

Nézd, nem akarok nyilatkozni már a játékvezetésről, mert unalmas. Ez egy olyan kontroll nélküli, belterjes világ, amivel kár szembeszállni. Tehát én azt gondolom, hogy minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve

– érkezett a paksi edző válasza.

A magyar edző sokáig ücsörgött a hordozó tetején, a közvetítés első perceiben a pálya széli riporter szerint ennek a negyedik játékvezető volt az oka, akivel összeszólalkozott Bognár.

Olvasói sztorik