Magyar foci

NB I: Az első félidőben katasztrófa volt, kettőt nem passzoltunk egymáshoz

MTI/Kovács Tamás
MTI/Kovács Tamás

Amilyen katasztrofálisan indult az MTK számára a Ferencváros elleni rangadó, annyira elfogadhatóan végződött: bár a vendégek 47 másodperc után vezetést szereztek, majd 2-0-ra is vezettek, a hazai MTK végül pontot mentett. A korábbi Fradi-játékos, Varga Roland ismét főszereplő volt, gólpassza volt, majd értékesített egy tizenegyest. A meccs után őt kérdezte az M4, őszinte volt a teljesítményüket illetően.

Kapcsolódó
Kétgólos előnyből nem sikerült nyernie a Fradinak
Zubkov már 47 másodperc után betalált, majd duplázott, de ez sem volt elég.

Az első félidőben katasztrófa volt, amit csináltunk. Ott kettőt nem passzoltunk egymáshoz

– úgyhogy ezt át is beszélték a félidőben, hogy csúnya vereségbe szaladhatnak bele, ha ezt így folytatják. A második játékrészben jókor szereztek gólt, majd a másodikat is, úgy érezte volt esély nyerni, de elégedett a döntetlennel is.

Azt kimondta, hogy korábbi csapata, a Ferencváros részéről már bajnoknak tekinthető – 15 pont a címvédő előnye.

Amikor a válogatottról kérdezték, akkor elmondta, hogy nem az Európa-bajnoki részvétel lehetőségével kel és fekszik, ő csak teszi a dolgát, persze nem zárkózik el ettől, de nem az ő dolga eldönteni, hogy bekerül-e a válogatottba vagy sem.

Kapcsolódó
Varga Roland: Amikor kihagytak a BL-keretből, akkor már tudtam, hiába imádom a Fradit, váltanom kell
19-szeres válogatott labdarúgóját, Varga Rolandot a Ferencváros látványosan mellőzte az elmúlt évben. Ugyan másfél évig élt még a szerződése, januárban mégis az MTK-ba igazolt, ahol megtáltosodott. Interjú.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik