Magyar foci

„Volt egy pillanat, ahol elvesztettem a fejemet” – bocsánatot kért a drukkerektől az újpesti csatár

MTI/Kovács Tamás
MTI/Kovács Tamás

Bár 1-0-ra legyőzte a DVTK-t az Újpest az NB I 21. fordulójában, a meccs végén Junior Tallót kiállította a játékvezető, a játékos pedig ezután annyira begőzölt, hogy a társaknak kellett lefogniuk, nehogy bemenjen a pályára. Már ekkor sejteni lehetett, hogy eltiltás vár rá, az MLSZ végül öt meccsre meszelte el a játékost.

Kapcsolódó
Nagyon buta kiállítást hozott össze az Újpest csatára, aztán alig bírták lefogni
Az egyetlen újpesti volt, aki a győztes meccs után nem tudott örülni.

Pénteken Tallo az Újpest Facebook-oldalára feltöltött videón kért bocsánatot a történtek miatt. Azt mondta, egyáltalán nem jellemző rá ez a viselkedés.

Volt egy pillanat, ahol elvesztettem a fejemet, amiért szeretnék bocsánatot kérni, hiszen nem mutattam jó példát a csapatnak és a magyar futballnak

– mondta Tallo, aki a csapattársaktól, a szurkolóktól és az egész klubtól kért elnézést.

Azt is mondta, meglepte, hogy pirosat kapott. A játékvezető mondta neki, menjen le a pályáról, szerinte épp ezt tette, elmondása szerint ennyit is szólt vissza Bogár Gergőnek. Lehet, kicsit erős volt a kiállítás utáni reakciója, de visszanézve is úgy érzi, nem követett el semmi olyat, amiért ki kellett volna állítani. Ez volt karrierje során az első piros lap, amit kapott, erről akart elbeszélgetni a bíróval, az eltiltását túlzónak érzi.

Emberek vagyunk, néha hozunk rossz döntéseket, tette hozzá, majd „Hajrá, lilák!”-kal köszönt el a videó végén.

Olvasói sztorik