Magyar foci

Edzésen tört el az NB I-es csapatkapitány lába

MTI/Czeglédi Zsolt
MTI/Czeglédi Zsolt

Még a szerdai edzésen sérült meg Lucas, az NB I-ben szereplő Kisvárda csapatkapitánya, akinek eltört a bal bokája. A klubhonlapnak elmondta, egy teljesen ártatlan szituációban maradt maga alatt, majd fordult ki a bokája, hallotta is a reccsenést.

Ez eddigi pályafutásom legsúlyosabb sérülése, korábban sosem kellett kihagynom egy-két hétnél többet, nem is tudom, hogy fogok egy hetet ágyban tölteni

– mondta a Nemzeti Sportnak Lucas, aki egyelőre fekvőgipszben van.

Ha minden jól megy, egy hét után kaphat majd járógipszet, ami hat-nyolc hétig lesz rajta. Ezt követi majd a rehabilitáció, de próbál pozitívan hozzáállni és abban bízik, a szezon végére visszatérhet.

Kapcsolódó
Varga Roland: Amikor kihagytak a BL-keretből, akkor már tudtam, hiába imádom a Fradit, váltanom kell
19-szeres válogatott labdarúgóját, Varga Rolandot a Ferencváros látványosan mellőzte az elmúlt évben. Ugyan másfél évig élt még a szerződése, januárban mégis az MTK-ba igazolt, ahol megtáltosodott. Interjú.

A Kisvárda jelenleg az ötödik helyen áll az NB I-ben, két pont a hátránya a Fehérvár mögött. Lucas ebben a szezonban mindössze két bajnokit hagyott, a többi meccsen kezdő volt és többnyire végigjátszotta a meccseket.

Olvasói sztorik