M4 Sport
Magyar foci sport

Megúszta a törést és a szakadást is a Vidi hátvédje

Szerda este a MOL Fehérvár FC 2-1-re nyert a másodosztályban a feljutásért harcoló Vasas vendégeként és nyolcaddöntőbe jutott a Magyar Kupában.

Kapcsolódó
Összejött a Fradi-Vidi nyolcaddöntő a kupában
A Ferencváros után a székesfehérváriak is 2-1-re nyertek.

A találkozó 13. percében azonban már cserére kényszerült a Vidi, miután Kalmár Olivér egy elkésett belépő során brutálisan rácsúszott Bolla Bendegúz lábára. A jelenet ezen a felvételen látható 37:50-től. A székesfehérváriak természetesen azonnal elvégezték az ilyenkor szükséges vizsgálatokat, amelyek végén kiderült, megúszta a törést és a szalagszakadást is.

Még a mérkőzés alatt a székesfehérvári kórházba szállítottuk Bendegúzt, ahol az első vizsgálatok sem törést, sem szalagszakadást nem igazoltak. Közepesen súlyos zúzódással kezdjük el védőnket kezelni, csütörtökön újabb vizsgálatok várnak rá

nyilatkozta dr. Kovács Tibor csapatorvos.

Bolla számára gyógyír lehet, hogy csapata legalább továbbjutott, a következő körben ráadásul a Ferencvárossal játszhat, amely 16 ponttal vezeti a Vidi előtt az NB I-et.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!