Magyar foci sport

A forduló meglepetését elszenvedő focicsapat vizsgálatot kért saját meccsére

A MOL Magyar Kupa nyolcadik fordulójának meglepetését az NB III-as Tállya KSE produkálta, amely hazai pályán 5-3-ra nyert a másodosztályú Kaposvári Rákóczi ellen.

A találkozó érdekesen alakult, félidőben még 2-0-ra vezetett az NB II-es együttes, ennek ellenére az 53. és a 65. perc között négy gólt kapott a Tállya ellen. A mérkőzést követő órákban aztán a kaposvári focicsapat közölte, vizsgálatot kezdeményez.

Klubunk tulajdonosa, vezetősége és szakmai stábja elhatárolódik a MOL Magyar Kupa nyolcadik fordulójába lejátszott Tállya KSE–Kaposvári Rákóczi FC mérkőzésen történtektől. A klub vezetősége – a több száz szurkoló véleményét is figyelembe véve – kezdeményezi a találkozó kivizsgálását a Magyar Labdarúgó Szövetségnél és a Szerencsejáték Zrt.-nél. Klubunk vezetősége ezúton is elnézést kér minden Rákóczi-szurkolótól és minden kaposvári polgártól

– írja a rakoczifc.hu.

A Tállya KSE cikkünk megjelenésekor még nem reagált a történtekre.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!