Magyar foci

A vizsgálatot kérő klub edzője szerint nem az ellenfél támadt fel

M4 Sport
M4 Sport

A MOL Magyar Kupa nyolcadik fordulójának meglepetését a harmadosztályú Tállya KSE produkálta, amely hazai pályán 5-3-ra nyert az NB II-es Kaposvári Rákóczi ellen.

Kapcsolódó
A forduló meglepetését elszenvedő focicsapat vizsgálatot kért saját meccsére
A második félidő első negyed órájában négy gólt kapott a másodosztályú csapat.

Az első félidőben még a vendégek vezettek 2-0-ra, de térfélcsere után villámgyorsan négy gólt kapott a Kaposvár, amelynek vezetősége arra kérte a Magyar Labdarúgó Szövetséget és a Szerencsejáték Zrt.-t, hogy vizsgálja meg a meccs körülményeit. A vendégeket irányító Várhidi Péter vezetőedző közvetlenül a meccs után lépett a kamerák elé, az ő nyilatkozata is beszédes.

Parádés első félidő volt. Ami a játék elemeiben benne lehet, mindent az égvilágon megvalósítottunk, lehetett volna 5–0 vagy 6–0 is az első félidőben. Aztán valami történt a második félidőben, ami számomra megmagyarázhatatlan. Azt nem hiszem, hogy az ellenfél támadt fel, nem akarom őket megbántani, de hát nagyon szerény képességű társaság természetesen. Hogy mitől volt az, hogy gyakorlatilag hagytuk őket végigfutni a pályán, és ellenállás nélkül rugdosták a gólokat? Ezt most nagyon nehéz nekem megmagyarázni, kívülről én is csak néztem. Egyszerűen nem lehetett mit csinálni velük

fogalmazott az edző.

Olvasói sztorik