Magyar foci

A török sztárcsapat kétmillió eurót ajánlott a magyar válogatott hátvédért

Thomas Pichler/SEPA.Media /Getty Images
Thomas Pichler/SEPA.Media /Getty Images

Szalai Attila 2020-ban beverekedte magát a magyar válogatott védelmébe, amellyel feljutott a Nemzetek Ligája A divíziójába és kijutott az Eb-re is. Ez a teljesítmény felkeltette Európa csapatainak érdeklődését és az Apollon Limasszol védője télen igazi sztárcsapatban találhatja magát: török sajtóhírek szerint a Fenerbahce kétmillió euróért átigazolná.

A Fanatik részleteket is elárult az állítólagos ajénlatról, a Fener kétmillió euró mellett a további értékesítés 15 százalékát ajánlotta a ciprusi együttesnek, Szalai pedig 350 ezer eurót kereshet évente. A portál szerint ezt az Apollon is elfogadta. Amennyiben az üzlet mégis meghiúsulna, az Apollon hosszabbít majd a magyar játékossal, de a Nemzeti Sport szerint több országból is akad még érdeklődő.

Frissítünk!

Péntek este az Apollon hivatalosan is bejelentette, hogy megegyezett Szalai átigazolásáról a Fenerrel. Irány Törökország, és ha minden rendben lesz az orvosi vizsgálatokon, akkor aláírhatja a szerződését a török bajnokság második helyezettjével.

Olvasói sztorik