Magyar foci

Marco Rossi felfedezettjének aláírásáért versengnek a csapatok

Laszlo Szirtesi/Getty Images
Laszlo Szirtesi/Getty Images

Beindult a verseny Szalai Attila aláírásáért, derül ki a Goal.com ciprusi kiadásából. A nyolcszoros magyar válogatott hátvéd több csapat figyelmét is felkeltette a nemzeti együttesben, valamint az Apollon Limassol játékosaként.

A ciprusi klub szóvívője, Fanuriosz Konsztantinu a helyi Super Sport FM rádiónak adott nyilatkozatában elárulta, több ajánlat is érkezett a magyar futballistáért.

Egyelőre semmi biztosról nem tudok beszámolni. Szalai Attila legalább a jelenleg is zajló idény végéig szeretne maradni, de soha nem lehet tudni, mi lesz majd másnap. Folyamatosan érkeznek az ajánlatok, csak idő kérdése, hogy mikor távozik, de még egyetlen tárgyalás sem jár a végső szakaszban. Ha olyan ajánlat jön, amely az Apollon számára is megfelelő, akkor engedélyezzük az átigazolását

– idézi a Goal Konsztantinut.

A 22 éves hátvéd iránt állítólag Bundesliga-csapatok is érdeklődnek, az Apollon pedig szeretne pénzhez jutni a vírus miatti nehéz gazdasági helyzetben, így kapóra jönnek az ajánlatok.

Kapcsolódó
Idén a magyar futballválogatott fejlődött a legtöbbet
Egy év alatt 44 ranglistapontot szerzett és 12 helyet lépett előrébb a FIFA rangsorában.

Szalai Attilát először Marco Rossi hívta be a válogatottba a Puskás Aréna megnyitó mérkőzésére, azóta viszont a csapat egyik meghatározó tagja lett, 2020-ban minden meccset végigjátszott a Szerbia elleni Nemzetek Ligája-találkozón kívül, mert azt sárga lapok miatt ki kellett hagynia.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik