Magyar foci

Kétgólos előnyből sem tudott nyerni a Honvéd, Bódog állásába kerülhet az iksz

MTI/Koszticsák Szilárd
MTI/Koszticsák Szilárd

A Budapest Honvéd 2-2-es döntetlent játszott az MTK-val, így már hét bajnoki óta tart a nyeretlen szériája az NB I-ben. A kispestiek maradtak az utolsó helyen, mert bár pontszámban utolérték a Ferencvárostól otthon vereséget szenvedő DVTK-t, de kevesebb győzelmet szereztek eddig.

A Honvéd olyan hangulatban készülhetett a bajnokira, hogy a klub ultimátumot adott a vezetőedzőnek, Bódog Tamásnak, mondván, ha ezúttal sem lesz meg a győzelem, akkor változásra lesz szükség.

Félóra sem kellett mindezek után, hogy kétgólos előnybe kerüljön a csapat, előbb Tamás Krisztián fejezett be góllal egy támadást, majd Hidi Patrik lőtte ki a felső sarkot.

Hidi gólja látványos volt:

A szünet után hamar szépített az MTK Bojan Miovskinak köszönhetően. Onnantól kezdve át is vette az irányítást Michael Boris csapata, ám több egyenlítési lehetőséget is elpuskázott az MTK. A 85. percben, büntetőből csak sikerült megszerezni a második gólt, amivel kialakult a 2-2-es végeredmény, és ami Bódog állásába kerülhet.

Az MTK egyenlítő gólja:

Szívesen dolgoztam a csapattal

– nyilatkozta a mérkőzés után Bódog, aki szerint egyértelműen meg lett mondva, mi lesz a sorsa, de ezt nem neki kell kimondania, hanem a vezetőségnek.

NB I, 13. forduló

Budapest Honvéd FC-MTK Budapest 2-2 (2-0)

 

Budapest Honvéd: Tujvel – Baráth, Kamber (Ugrai, 88.), Lovric – Mezgrani, Bocskay (Kesztyűs, 81.), Hidi, Gazdag (Zsótér, 65.) Tamás – Balogh N. (Traore, 81.), Eppel (Kocsis, 88.)

MTK: Mijatovic – Ikenne-King (Varju, 87.), Pintér, Ferreira, Barna – Kata (Biben, 77.), Cseke, Dimitrov – Prosser, Miovski, Lencse (Gera, 70.)

 

gólszerzők: Tamás (20.), Hidi (27.), illetve Miovski (51.), Cseke (85. – 11-esből)

sárga lap: Lovric (18.), Mezgrani (49.), Bocskay (72.), Hidi (84.), illetve Miovski (38.), Lencse (40.)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik