Magyar foci

„Mondjuk ki, szégyenteljes a mostani teljesítmény” – mindenképpen nyernie kell a Honvédnak

MTI/Czeglédi Zsolt
MTI/Czeglédi Zsolt

Minden várakozást alulmúl a Budapest Honvéd szereplése az NB I-es szezonban: a csapat 11 mérkőzésen két győzelem és három döntetlen mellett hatszor is kikapott és csak az utolsó helyen áll. Bár a hírek arról szóltak, hogy a vezetőség részéről megvan még a bizalom Bódog Tamás irányába, Kun Gábor ügyvezető igazgató klubhonlapnak adott nyilatkozata alapján ultimátumot kapott a vezetőedző.

Nagyon egyszerű a képlet. Hétvégén nyernünk kell, más eredmény esetén változtatásra van szükség

– mondta az ügyvezető igazgató, aki szerint Bódog érzi és érti, mi az elvárás a csapattal szemben.

Kun elmondta, az érzésük szerint erősödött a keret az előző szezonhoz képest, Bódog személyében pedig nemzetközi tapasztalattal rendelkező edzőt neveztek ki. A koronavírus-járvány azonban letarolta a csapatot, a rossz eredmények miatt pedig mindenki görcsöl és frusztrált – bár az ügyvezető szerint mindez nem lehet kifogás a jelenlegi helyzetre.

Kapcsolódó
Üzentek a Honvéd-szurkolók: Urbányi, Bódog takarodjatok!
Utolsó helyen áll a bajnokságban a kispesti együttes.

Megérti azt is, hogy a szurkolók elkeseredettek, pontosan ezt érzi ő is. Reméli, hogy a drukkerek kitartanak a csapat mellett most is, miattuk is javítania kell a csapatnak.

Elégedetlen, dühös, kiábrándult vagyok – de azt hiszem beszélhetek a teljes vezetőség nevében is – szóval frusztráltak vagyunk egy-egy vereség után. Mondjuk ki, szégyenteljes a mostani teljesítmény!

Olvasói sztorik