Magyar foci

Hiába dühösek a Honvéd-drukkerek, Bódoggal türelmes a vezetőség

Illyés Tibor / MTI
Illyés Tibor / MTI

Meglehetősen feldúlt hangulatban vannak a Honvéd-drukkerek, miután csapatuk az NB I egyharmadánál a tabella utolsó helyét foglalja el.

A tavasszal a Magyar Kupát megnyerő kispesti csapat 11 forduló alatt mindössze 9 pontot gyűjtött, és ez kiverte a biztosítékot a szurkolóknál, akik Urbányi István sportigazgató és Bódog Tamás edző távozását követelték.

https://rangado.24.hu/magyar_foci/2020/11/30/budapest-honved-szurkoloi-uzenet-bodog-tamas-urbanyi-istvan/

Mivel a Honvéd kupagyőztes kerete Eppel Márton, Balogh Norbert, Tamás Krisztián vagy Baráth Botond érkezésével egyértelműen erősödött, az eddigi teljesítmény nemcsak a szurkolók, hanem a vezetőség számára is csalódást jelent.

Amely a hét elején összeült megvitatni, hogy szükséges-e bármit változtatni az edzői stáb összetételén, de a Nemzeti Sport információja szerint végül az a döntés született, hogy az MTK elleni hétvégi bajnokin is Bódog irányít majd.

A meccsre Újpesten kerül majd sor, mert a Honvéd a stadionjának építése miatt az MTK pályáján játssza a hazai találkozóit, de az a helyszín most az ellenfél kiléte miatt nem jöhetett szóba, így esett a választás a Szusza Ferenc Stadionra.

A kiemelt képen Franck Boli, az FTC csatára harcol a labdáért Ivan Lovriccsal, a Honvéd védőjével.

Olvasói sztorik