Magyar foci

A Barcát másolná a DVTK a Fradi ellen

MTI/Czeglédi Zsolt
MTI/Czeglédi Zsolt

Csak az utolsó előtti helyen áll a DVTK a labdarúgó NB I-ben, ráadásul az eddig megszerzett tíz pontból hármat úgy szerzett, hogy az Újpest a koronavírusos megbetegedések miatt nem állt ki ellene, így 3-0-val a diósgyőrieknek írták jóvá a mérkőzést. Mindezek után a címvédő és most is az élen álló Ferencvárost fogadja a csapat szombaton, Feczkó Tamás vezetőedző pedig arról beszélt, hogy az ellenfélnek gyakorlatilag mindegy, milyen összeállításban lép pályára, így is hozza a meccseit.

Ha tetszik, ha nem, ki kell mondani: az FTC kinőtte az OTP Bank Ligát.

És ezt nem csak a nemzetközi színtéren elért eredmények, hanem az NB I.-ben mutatott játékuk is alátámasztja. Mindegy, milyen összeállításban állnak fel, nagyon magabiztosan nyernek, néha még azt is megengedhetik maguknak, hogy csak annyit adjanak ki magukból, ami feltétlenül fontos. Mindent elmond, hogy 10 bajnokin négy gólt kaptak. Adott a feladat, úgy kell gazdálkodni a helyzetekkel, hogy elég legyen egy bravúros eredményre” – mondta Feczkó Tamás.

Kapcsolódó
Zidane felhívta Szoboszlait, hogy menjen a Real Madridba
Mindjárt itt az átigazolási szezon, topcsapatok akarják megszerezni a magyar játékost.

Bár látta a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-mérkőzést, a Fradi múlt heti, MTK elleni győzelméből indul ki a szakember, mivel várhatóan azok a játékosok lépnek majd pályára a riválisnál, akik a bajnokikon szoktak. Megjegyezte, hogy mindent elmond az FTC erejéről, hogy a BL.keretből kimaradt Varga Roland és Michal Skvarka is válogatott labdarúgók.

„A bajnokságban eddig senki nem tudta megőrizni a hálóját az FTC ellen, és a Bajnokok Ligájában is csak a Barcelona hozta le kapott gól nélkül a budapesti mérkőzést. Irigylésre méltó helyzetben van a kollégám, szinte mindegy, hogy a nyolc támadójából melyik négyet küldi pályára.

Jól szervezett, nagyon koncentrált játékkal arra törekszünk, hogy mi legyünk a következő csapat, amelyik megismétli a Barcelona teljesítményét.

Olvasói sztorik