Magyar foci

Magyarellenes mondatai miatt szitokáradat zúdult a Kalmárt letaroló szlovák focistára

Streamable.com
Streamable.com

1-0-ra kikapott a Dunaszerdahely a Szered otthonában szerdán, és ezzel elvesztette pontelőnyét a Slovan Bratislava előtt a szlovák bajnokságban.

A Szered elleni meccsen a második félidő közepén emberelőnybe került a DAC, miután a magyar középpályást, Kalmár Zsoltot fellökte Milos Lacny, a hazaiak csatára.

Az eset előzménye az volt, hogy a Szered egyik játékosa a földön maradt egy ütközés után, de a DAC nem rúgta ki a labdát, és amikor Kalmár a 16-oson belülre ért, kijutott neki a jóból: előbb keményen leütközték, majd egy másik hazai játékos is dühösen lökte meg, aztán jött hatalmas lendülettel Lacny, aki valósággal felöklelte.

Lacny piros lapot kapott a tettéért, de nem fogta vissza magát, a Csakfoci szúrta ki, hogy a szlovák játékos a Instagram-oldalán azt írta,

a DAC-nak Kalmárral együtt éreznie kell, ki van otthon Szlovákiában.

Azt is hozzátette, Kalmárt a liga egyik játékosának tartja, és nem érti, miért nem a fair play lebegett a szeme előtt abban a helyzetben. „Ha nem játszanak a fair play szellemében, akkor megérdemli a vereséget a DAC is, Kalmárral az élen”.

Lacny megnyilvánulása sem maradt reakció nélkül, a magyar drukkerek a játékos Facebook-oldalán üzentek neki nem éppen barátságos módon.

15 forduló után a DAC és a Slovan is 35-35 ponttal áll, a Szered a 7. helyet foglalja el a tabellán.

Olvasói sztorik