A következő élő közvetítés része A Fradi negyedóra alatt hármat kapott a Barcelona ellen

Vége, először maradt gólképtelen a Fradi

Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu

Azonnal bekezdett a Barcelona, látszott a katalánokon, hogy teljesen komolyan vették a meccset. Egy-egy betörés után a 14. percben be is talált a Barca. Ousmane Dembélé és Jordi Alba gyönyörű összjátéka után Antoine Griezmann sarokkal szerzett vezetést.

Ezután sem enyhült a nyomás, hat perccel később jött is az újabb gól, ezúttal Martin Braithwaite érkezett a balról érkező passzra és bevetődve a bal alsóba gurított. Nem sokkal később újra a dán csatár okozott galibát, egy jó kiugratást követően lefutotta Abraham Frimpongot, aki csak felrúgni tudta a tizenhatoson belül. A megítélt büntetőt Dembélé a kapu jobb oldalába rúgta. Ezzel mindössze 14 perc alatt három gólt kapott a Ferencváros.

A Fradi próbált felpörögni, de a vendégek ezt nem hagyták, így 0-3 állt az eredményjelzőn félidőben. Térfélcsere után rögtön cserélt a Barca, amely egyedül arra hajtott, hogy őrizze az eredményt. A Ferencváros kezdetben nem tudott veszélyeztetni, később a csereként beálló Roko Baturinának volt egy szép fejese, de ezt megfogta Neto.

A katalánok sok cserét követően is veszélyeztették Dibusz Dénes kapuját, de vagy elszórakozták a lehetőségeiket, vagy a befejezés volt gyenge, pontatlan. Végül maradt a 0-3 és mivel a Juventus is 3-0-ra verte a Dinamo Kijevet, az utolsó forduló dönt majd az Európa Ligát érő harmadik hely sorsáról, a Fradinak ehhez nyernie kell majd Kijevben.

Vissza a közvetítéshez
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik