Magyar foci bajnokok ligája

Morata: A Ferencváros tökéletes mérkőzést játszott

MIGUEL MEDINA / AFP
MIGUEL MEDINA / AFP

Bár a rendes játékidő leteltével még ikszre állt a Ferencváros a Juventus otthonában, végül Álvaro Morata hosszabbításban szerzett góljával a hazaiak nyertek 2-1-re a Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában.

Rebrov: Versenyképesek voltunk Európa egyik legjobb csapata ellen
Büszke volt a csapatra, de nagyon csalódott az eredmény miatt.

Morata elismerte, hogy egy kis szerencse is kellett a góljához és csapata győzelméhez, amelyet egy nagyon taktikusan, jól játszó ellenfél ellen szerzett meg az olasz bajnok.

Dibusz: Elakadt bennem a labda, de ahogy hanyatt estem, besodortam
A ferencvárosi gólszerző, Myrto Uzuni szintén csalódott volt a lefújás után.

„Néha nincs velünk a szerencse, most viszont velünk volt. A legfontosabb, hogy gólt sikerült szereznem, hogy megvan a három pont, megvan a győzelem, így örülhetünk ennek. Ha pontokat vesztettünk volna, lehet, hogy éjjel nem tudtam volna aludni” – nyilatkozta az M4 Sportnak.

Szerintem a Ferencváros tökéletes mérkőzést játszott a saját szempontjából: jól védekezett, kontrákra rendezkedett be és jól is támadott. Nagyon jól felkészült, amikor nem volt nála a labda, jól védekezett, amikor pedig nála volt, érződött, hogy milyen képzett csapat.

De a BL-be nem kerülhetsz úgy, hogy nem vagy kellően képzett. Ezért is örülünk, mert itt a Bajnokok Ligájában minden mérkőzés nehéz, ez is az volt.”

Olvasói sztorik