Magyar foci

Nagy Ádám győzelemmel dobná fel a hangulatot koronavírus idején

Marco Rossi mellett Nagy Ádám, az angol másodosztályban szereplő Bristol City labdarúgója is nyilatkozott az Izland elleni Európa-bajnoki pótselejtezőt megelőző online sajtótájékoztatón.

Marco Rossi: Piszkosul mérges vagyok magamra és az egész világra
A kapitány szerint, ha végig a munkára koncentrálnak a játékosai, jó esély lesz a győzelemre az Izland elleni Eb-pótselejtezőn.

A középpályás már a 2016-os Európa-bajnokságon is ott volt, amikor a két csapat 1-1-es döntetlent játszott egymással.

„Ez az izlandi csapat nem igazán változott, nem volt náluk olyan vérfrissítés, mint amit itt nálunk visz véghez a szakmai stáb. Persze ez nem negatívum, hiszen eljutottak egy olyan szintre, hogy már senkinek sem kell őket bemutatni. A Nemzetek Ligájában az A divízióban játszanak, a csütörtöki meccs egy igazi döntőhöz méltó találkozó lesz” – mondta Nagy Ádám.

„Ha azt nézzük, 2016 óta milyen mérkőzéseket játszott mindkét válogatott, úgy gondolom, mindkét csapat erősödött.

Mi sokat fejlődtünk, jó védekezésből indulva igyekszünk ráerőltetni a saját akaratunkat az ellenfélre és a megbeszélteket megvalósítani a pályán.

A középpályás megjegyezte, mindannyian érzik a találkozó súlyát, ráadásul a jelenlegi vírushelyzetben is sok olyan ember van, akiknek egy picit fel tudnák dobni a napját egy sikerrel.

Rengeteg ember fog figyelni minket. Egy kis drukk van bennem, de szerencsére ez az izgulás nem blokkol le, vettem például egy kis szúdokut, amivel lekötöm a gondolataimat.

Szerinte a magyar válogatott igazi ereje a csapategységben rejlik és van néhány olyan név a csapatban, akik a támadóharmadban képesek olyan váratlant húzni, amivel meg lehet nyerni egy ilyen fontos mérkőzést.

Kiemelt fotó: Mlsz.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik