Magyar foci

Rogan: Szerencsétlenkedtünk a kispadnál; Rebrov: Nem vagyunk Barcelona

A Ferencváros szombaton 2-0-ra legyőzte a rivális Újpest csapatát az NB I nyolcadik fordulójának rangadóján.

Tovább tart az újpesti átok, a Fradi nyerte megint a derbit
A bajnoki címvédő a Barcelona és a Dinamo Kijev elleni Bajnokok Ligája-mérkőzések között még lenyomott egy bajnoki rangadót - közel 16 ezer ember előtt.

A találkozót követő sajtótájékoztatón elsőként az újpestiek edzője, Predrag Rogan elemezte a látottakat. Elmondása szerint elégedett volt a csapatával, de az első találat elkerülhető lett volna.

„Jó meccset játszottunk, büszke vagyok a srácokra. Azért jöttünk ide, hogy megmutassuk, versenyképesek vagyunk és van bennünk küzdőszellem. Ezt úgy hiszem bebizonyítottuk, de az eredménnyel természetesen nem vagyunk elégedettek.

Az első gól különösen bosszantott, mert Antonio Perosevic sérülésénél szerencsétlenkedtünk a kispadnál, nem voltunk elég gyorsak és ezért emberhátrányban kaptunk gólt

– mondta Rogan a meccsről.

Szerhij Rebrov Fotó: Marjai János/24.hu

Ezután Szerhij Rebrov nyilatkozott, aki kifejtette, nem könnyű a Bajnokok Ligája után egy rangadót játszani, de elégedett, mert ennek ellenére is eredményesek tudtak lenni.

„Komolyan vettük a találkozót, agresszíven, jól futballoztunk. Persze voltak hibák, nem vagyunk Barcelona, ez benne van a játékban, ilyen a foci. Két nehéz mérkőzésen vagyunk túl, három jön még ebben a kemény időszakban. Ezért is próbaltuk kihasználni az összes cserelehetőséget” – értékelt a Fradi edzője.

Az FTC legközelebb a Dinamo Kijevvel találkozik a Bajnokok Ligájában a Groupama Arénában, majd Fehérvárra utazik az NB I-ben, ezután pedig a Juventus jön.

Kiemelt kép: Predrag Rogan Fotó: Marjai János/24.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik