Magyar foci

Válogatott csatár adhat egy kis löketet a Honvédnak

Bár hónapok óta nem volt csapata és azóta a Budapest Honvédnál edzett, csak most írta alá új, 2021. december 31-ig szóló szerződését Eppel Márton, a nyolcszoros válogatott csatár, aki 2017-ben bajnok és gólkirály volt a kispestiekkel.

„Azért jöttem ide, hogy a Honvédot segítsem, gólokkal, jó játékkal, győzelmekkel. Nagyon várom a munkát a srácokkal, egy hónapig velük edzettem a nyáron, remek közösség van itt. Kell még egy kis löket a csapatnak, lehet még tovább fejlődni és azon leszek, hogy amit én tudok, abból a maximumot tegyem hozzá a csapat játékához, hogy megmutassam, mire vagyok képes és egy nagyon jó Eppel Mártont lásson mindenki” – idézte a támadót a klub hivatalos honlapja.

Eppel Márton 2016 tele és 2018 nyara között két és fél szezont töltött Kispesten, a bajnoki címet hozó idényben lett gólkirály, a következő kiírásban negyedik lett a legeredményesebb játékosok rangsorában.

2018-tól másfél évig a kazah Kajrat Almati játékosa volt, ahol 41 bajnokin 19-szer volt eredményes. 2020 januárjában a belga Cercle Brugesben folytatta pályafutását, ahol nyolc meccsen egy gólig jutott, szerződése azonban június 30-án lejárt.

Kiemelt fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Olvasói sztorik