Magyar foci

Új klubot keres magának a magyar válogatott csatár

Nem hosszabbítja meg szerződését, így távozik a Cercle Brugge labdarúgócsapatától Eppel Márton. Az M1-nek adott interjúban a csatár kiemelte, a Cercle Bruggénél jó volt a kapcsolata a május óta már a Dunaszerdahelyet irányító Bernd Storckkal. A korábbi magyar szövetségi kapitány hívására ment Belgiumba, és a fél év alatt fejlődött is a német vezetőedző kezei alatt.

A belga klubhoz július elsejéig köti szerződés, és mint elárulta: nem hosszabbít. Azt még nem tudja, hol folytatja pályafutását, komoly érdeklődő még nem volt.

„Szeretnék légiós maradni még jó pár évig. Hat évet lenne jó külföldön játszani, szeretnék három-négy országban élni és kipróbálni magam. Preferált ország, ha lehetne választani, az Olaszország lenne” – szögezte le, de a későbbiekben haza szeretne igazolni Magyarországra.

A nyolcszoros magyar válogatott csatár a világjárvány miatt sokáig nem tudott hazautazni Belgiumból, viszont immár másfél hónapja Magyarországon tartózkodik. Konditermi edzésekkel és futással tartja karban magát. A Honvéddal nem tudott edzeni, más magyar csapattal pedig nem is akart.

Jó döntés volt Kazahsztán, az életet is nagyon élveztem, és a foci is jól alakult

– hangsúlyozta a 28 éves játékos, aki szerint Belgiumba szerződése is ezt bizonyítja. Eppel 2018-ban igazolt a kazah Kajrat Almatihoz, majd idén januárban szerződött a belga klubhoz.

Kiemelt kép: JASPER JACOBS / BELGA MAG / BELGA

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik