Magyar foci sport

Ebben a felállásban küldheti pályára csapatát Marco Rossi

Szerdán Moszkvában folytatja szereplését a magyar labdarúgó-válogatott a Nemzetek Ligájában, Marco Rossinak pedig nincs könnyű dolga:

  • Szoboszlai Dominikot el sem engedte a klubja a nemzeti csapathoz,
  • Gulácsi Pétert és Sallai Rolandot már visszarendelték,
  • ezek mellett pedig sérülés is beleszólt már a felkészülésbe.

Erre mondta azt az olasz kapitány a keddi sajtótájékoztatóján, hogy „mi nem Olaszország vagyunk, hogy behívjunk 32-33 futballistát a válogatott keretébe”, épp ezért nem is tudunk tizenegyes játékost kicserélni. Épp ezért nem is lesz annyi változtatás, mint legutóbb, amikor a Bulgáriában győztes kezdőn hat helyen is cserélt a szerbek elleni NL-meccsre.

Marco Rossi három dolgot akar látni a csapattól Moszkvában
„Mi nem Olaszország vagyunk” – mondta a szövetségi kapitány a keret mélységével kapcsolatban.

Az MTI szerint ez a tizenegy labdarúgó kezdhet majd az oroszok ellen:

Dibusz – Lang, Orbán, Szalai A. – Nego, Sigér, Nagy Á., Holender – Cseri – Szalai Á., Nikolics.

A magyar válogatott eddig két győzelemmel (Törökországban és Szerbiában is 1-0 ide), valamint egy vereséggel (épp az oroszok ellen egy 2-3) áll eddig a csoportja második helyén, de egy győzelemmel az élre állhat. A szerdai mérkőzés 20.45-kor kezdődik.

Kiemelt kép: MTI/EPA/Andrej Cukic

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!