Magyar foci sport

Megvan a történelmi sikerre hajtó Vidi kezdője

Alighogy a Ferencvárosnak kisorsolták Lionel Messi Barcelonáját és Cristiano Ronaldo Juventusát a Bajnokok Ligájában, már napvilágra is került a MOL Fehérvár FC Európa Ligáért harcoló kezdője.

Márton Gábor csapata történelmi hőstettet hajthat végre csütörtök este, a Standard Liége legyőzése azt jelentené, hogy két magyar csapat is bejutott az európai kupasorozatok valamelyikébe. A Vidi edzője nem is változtatott sokat a Reimset kiejtő kezdőn, egyedül Budu Zivzivadze helyett került be Nikolics Nemanja.

Kovácsik – Bolla, Musliu, Stopira, Fiola – Nego, Houri, Nikolov Hangya – Nikolics, Petrjak.

Kiemelt kép: MTI/Koszticsák Szilárd

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!