Magyar foci sport

Megtalálta Pátkai Máté utódját a Vidi

Némileg váratlanul távozott a MOL Fehérvár FC-ből Pátkai Máté, a csapat válogatott középpályása. A 32 éves futballistát a Vasas szerződtette, de az átigazolás annyira váratlan volt, hogy Kovács Zoltán sportigazgató is elmondta podcastünkben, számoltak eredetileg a magyar játékossal.

Nem csupán vágy, kimondott cél a Fradi legyőzése
Európai kupaszereplés, edzőkérdés, átigazolások – terítéken a Fehérvár FC futballcsapata.

Így viszont új középpályás után kellett nézni és kedden a klub bejelentette hivatalos honlapján, hogy szerződtette Rúben Pintót.

🔴🔵 Örömmel jelentjük be új játékosunkat, Rúben Pintót.A 28 esztendős, többszörös portugál utánpótlás-válogatott…

Közzétette: MOL Fehérvár FC – 2020. szeptember 29., kedd

A 28 éves futballista a Benfica utánpótlásában nevelkedett, ahol azonban a tartalékoknál jutott csak szóhoz, 2015-ben viszont a Paços Ferreira-ba került kölcsönbe, később pedig a Belenensesszel az Európa Liga csoportkörében is szerepelt. Az elmúlt években Bulgáriában, a CSKA Sofiaban futballozott, sőt a Vidi másik szerzeménye, Evandro is a csapattársa volt, a Vidibe szabadon igazolható játékosként érkezett.

Pinto portugál utánpótlás-válogatottakban 65-ször lépett pályára, ezeken 11 gólt szerzett.

Kiemelt képen Pinto a Belenenses játékosaként az EL-ben. Fotó: Carlos Rodrigues/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!