Magyar foci

Kleinheisler: Nem vagyok százszázalékos állapotban

Kissé titokzatosan hangzott a magyar labdarúgó-válogatott kerethirdetését követően, amikor Marco Rossi szövetségi kapitány elmondta, Kleinheisler Lászlót már a szeptemberi mérkőzésekre es most is szerette volna behívni, de ezt nem tudta megtenni.

Dzsudzsák és Kleinheisler kimaradt, egy újonc viszont bekerült Rossi keretébe
Könyves Norbert 31 évesen debütálhat a válogatottban.

Az okokról a Nemzeti Sport megkérdezte a játékost, aki azt mondta, bokasérülése óta még nem érte utol magát fizikailag.

Érzésem szerint még nem vagyok százszázalékos állapotban, és nem szeretnék rásérülni a bokámra, nem akarom, hogy esetleg súlyosabb legyen a helyzet.

A sérülésem mellett volt más egészségügyi gond is, két-három hónapig allergia problémával küzdöttem, amely miatt nem tudtam teljes értékű edzésmunkát végezni” – mondta.

A 29-szees válogatott játékos a 2020-21-es szezonban eddig mind a hat bajnokin szerepelt (háromszor le, háromszor becserélték), és pályára lépett a Basel ellen 2-1-re elveszített Európa Liga-mérkőzésen is.

A magyarok előbb jövő csütörtökön Bulgária vendégeként Szófiában játszanak Európa-bajnoki pótselejtezőt, majd azt követően három, illetve hat nappal Szerbiában és Oroszországban lépnek pályára a Nemzetek Ligája B divíziójának harmadik és negyedik fordulójában.

Kiemelt fotó: KISBENEDEK ATTILA / AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik