Magyar foci

Rossi kapitány figyelemmel követi Dzsudzsák teljesítményét

Megvannak azok a szabályok, amelyek alapján mindig összeállítja az aktuális keretet, így Marco Rossi szövetségi kapitány természetesen figyelemmel kíséri majd Dzsudzsák Balázs teljesítményét a másodosztályú Debrecen csapatában is.

A 108-szoros válogatott szélső szerződtetését kedd délután jelentette be a DVSC, amely Korhut Mihály után egy újabb válogatott játékossal erősített.

Dzsudzsák Balázs hivatalosan is visszatért Debrecenbe
12 év után tér haza a magyar válogatottsági rekorder. Állítólag 10 ezer eurót fog keresni havonta a másodosztályban.

Dzsudzsák legutóbb márciusban lépett pályára hivatalos mérkőzésen, az utóbbi hetekben az MTK csapatával edzett.

„Nagyon örülök, hogy Balázsnak újra van csapata. Elismerésre méltó, hogy úgy döntött, visszatér első klubjához, és segít az első osztályba való visszajutásban. Mivel nagyon hosszú időt hagyott ki, így biztosan szüksége lesz egy kis időre, hogy a legjobb formáját tudja hozni, de biztos vagyok benne, hogy ez is sikerülni fog neki” – mondta az mlsz.hu-nak Marco Rossi szövetségi kapitány.

Dzsudzsák: Debrecen nem a végső pánikmegoldás volt
Úgy érzi, Debrecenben fejezi be aktív pályafutását, de erről még korai beszélni.

„A válogatott szempontjából azt tudom elmondani, amit korábban is már többször, hogy megvannak azok a szabályok, amelyek alapján mindig összeállítjuk az aktuális keretet, ezek továbbra is érvényesek és továbbra is ugyanazokat az elveket követjük.

Természetesen figyelemmel fogom kísérni debreceni teljesítményét, már csak azért is, mert szeretném megadni neki a lehetőséget, hogy egyedüliként ő legyen a magyar válogatottsági rekorder.

Kiemelt fotó: dvsc.hu

Olvasói sztorik