Magyar foci sport

Bolgár támadót igazolt a mezőkövesdi focicsapat

A Mezőkövesd labdarúgócsapata bejelentette hivatalos honlapján, hogy szerződtette Antonio Vutovot.

IGAZOLÁS | Antonio Vutov személyében bolgár válogatott támadó középpályással erősítette meg keretét együttesünk.https://mezokovesdzsory.hu/kozeppalyas-erkezett/

Közzétette: Mezőkövesd Zsóry Sportegyesület – 2020. szeptember 23., szerda

A 24 éves bolgár támadó a Lokomotiv Mezdrában kezdte pályafutását, majd a Levszki Szófiába igazolt, ahonnan aztán Olaszország felé vette az irányt és az Udinesében, a Cosenzában, valamint a Leccében is megfordult. Legutóbb a Batev Plovdiv csapatát erősítette, amelyben a 2019/2020-as idéynben 17 meccsen négy gólt lőtt.

Vutov a bolgár utánpótlás-válogatottakban összesen 38 meccsen hat gólig jutott és a felnőtt csapatba is többször meghívták, de pályára nem lépett még. A középpálya közepén és szélén is bevethető támadó 2023-ig írt alá új csapatával.

Kiemelt kép: botevplovdiv.bg

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!